HUISARTS & APOTHEEK LANGEZWAAG


(E-CONSULT) CONTACTFORMULIER


Via deze website kunt u 24 uur per dag uw vragen stellen of informatie doorgeven. Nadat u de onderstaande velden heeft ingevuld en verstuurd ontvangt u daarvan een bevestiging op uw scherm. Mocht dit niet het geval zijn dan zijn er nog velden met ontbrekende gegevens. Let erop dat u bij het toevoegen/veranderen van gegevens nogmaals de getoonde beveiligingscode onderaan de pagina dient in te vullen. Het verzenden van uw gegevens vindt altijd plaats over een beveiligde verbinding (een zogenaamd SSL-certificaat). 

U kunt u vragen stellen over bijvoorbeeld testuitslagen. Dit formulier is nadrukkelijk niet geschikt voor acute vragen, daarvoor vragen we u om de praktijk te bellen. 

Alle e-consult vragen worden door dokter Woudstra-Russchen of Krijnen in ontvangst genomen. In voorkomende gevallen beantwoordt zij de vraag of stuurt zij de vraag door naar de assistente. 

Het doorgeven van 06nummers en of emailadressen stellen wij zeer op prijs. Wij zullen die met optimale veiligheid en vertrouwen toevoegen aan uw medisch dossier.

Wij verzoeken u vriendelijk om het formulier volledig in te vullen. Onvolledig ingevulde formulieren kunnen helaas niet in behandeling genomen worden. Alleen vragen die met behulp van dit formulier gesteld zijn worden beantwoord. Gestelde vragen via deze worden als consult behandeld c.q. in behandeling genomen. Het antwoord ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres. In voorkomende gevallen nemen wij telefonisch met u contact op. 

Wij streven ernaar uw vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden. (Met uitzondering van vakantie-sluiting)


ivm voorjaarsvakantie van 26/2-1/3 worden uw vragen tm donderdag 22/2 12uur nog verwerkt, daarna pas weer op maandag 4 maart


Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


DISCLAIMER: ONDERSTAANDE KNOP KUNT U GEBRUIKEN OM BESTANDEN TE VERSTUREN. DIT VERLOOPT VIA UW EIGEN EMAIL-PROGRAMMA EN DAARMEE BUITEN DE POLICY VEILIGHEID VAN OVERDRACHT MEDISCHE GEGEVENS. BIJ ONTVANGST ZULLEN WIJ DEZE UITERAARD VEILIG IN UW DOSSIER TOEVOEGEN.

VERMELD A.U.B IN HET ONDERWERP VAN UW E-MAILBERICHT DE GEBOORTEDATUM VAN BETREFFENDE PERSOON.


Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten. 

U kunt de informatie op deze website gebruiken:

  • om gezond te blijven;
  • om klachten zelf aan te pakken;
  • als u zich afvraagt wanneer u naar de huisarts moet gaan;
  • als u zich wilt voorbereiden op een gesprek met uw huisarts;
  • als u de uitleg en adviezen nog eens na wilt lezen na een bezoek aan uw huisarts;
  • als u op zoek bent naar meer informatie over een onderwerp.

Huisartsen gebruiken Thuisarts.nl als ondersteuning bij hun voorlichting aan patiënten voor, tijdens en na het consult.  Klik op de volgende link: www.thuisarts.nl