HUISARTS & APOTHEEK LANGEZWAAG


BESTELFORMULIER HERHAALMEDICATIE


Via deze website kunt u 24 uur per dag uw herhaalmedicatie bestellen. Nadat u de onderstaande velden heeft ingevuld en verstuurd ontvangt u direct een bevestiging op uw scherm. Mocht dit niet het geval zijn dan zijn er nog velden met ontbrekende gegevens. Let erop dat u bij het toevoegen/veranderen van gegevens nogmaals de getoonde beveiligingscode onderaan de pagina dient in te vullen. Het verzenden van uw gegevens vindt altijd plaats over een beveiligde verbinding.

Voor herhaalmedicatie geldt: houdt u rekening met levertijd van tenminste 2-3 werkdagen. Bestelt u bijvoorbeeld op zondag of maandag, dan wordt het door de assistente op maandag verwerkt en besteld...het staat dan in ieder geval op donderdag voor u klaar. Bestelt u op dinsdag (voor 15uur) dan staat het op vrijdag voor u klaar...Bestellingen op woensdagen en donderdag staan maandags voor u klaar. De kosten van het vervoer en leverbaarheid van medicatie dwingt ons om een veilige marge aan te geven. Ons advies is daarom minimaal een week tevoren bestellen voordat het op is. Zo kan er dan ook een alternatief worden gezocht.

Waarom bij voorkeur tussen 15-17 uur ophalen? dit heeft te maken met de de drukte & werkzaamheden tijdens de spreekuren. Zo ook Corona heeft ons geleerd dat we 'druk verkeer' in de praktijk graag vermijden, vandaar de spreiding. Ook hier gelden uitzonderingen en begrijpen dat het niet altijd lukt op de gezette tijden.

NB: is op medicatie op of met spoed nodig is er altijd een oplossing te vinden. Neemt u dan rechtstreeks met ons contact op via telefoon of per EMAIL.

Vakantieperiodes worden tijdig aangegeven, zodat u daar bij het bestellen van uw medicijnen rekening mee kunt houden. Wij informeren u wanneer het voor u klaarstaat.


Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten. 

U kunt de informatie op deze website gebruiken:

  • om gezond te blijven;
  • om klachten zelf aan te pakken;
  • als u zich afvraagt wanneer u naar de huisarts moet gaan;
  • als u zich wilt voorbereiden op een gesprek met uw huisarts;
  • als u de uitleg en adviezen nog eens na wilt lezen na een bezoek aan uw huisarts;
  • als u op zoek bent naar meer informatie over een onderwerp.

Huisartsen gebruiken Thuisarts.nl als ondersteuning bij hun voorlichting aan patiënten voor, tijdens en na het consult.  Klik op de volgende link: www.thuisarts.nl