HUISARTS & APOTHEEK LANGEZWAAG


BESTELFORMULIER HERHAALMEDICATIE


Via deze website kunt u 24 uur per dag uw herhaalmedicatie bestellen. Nadat u de onderstaande velden heeft ingevuld en verstuurd ontvangt u daarvan een bevestiging op uw scherm. Mocht dit niet het geval zijn dan zijn er nog velden met ontbrekende gegevens. Let erop dat u bij het toevoegen/veranderen van gegevens nogmaals de getoonde beveiligingscode onderaan de pagina dient in te vullen. Het verzenden van uw gegevens vindt altijd plaats over een beveiligde verbinding.

Medicatie bestellen heeft op dit moment een langere verwerkingstijd.  Dit heeft te maken met logistieke aanpassingen bij de beschikbare groothandels ivm de grote medicijntekorten op dit moment. Bestelde medicatie op werkdagen voor 15uur staat in de regel op 2-3 werkdagen later voor u klaar. Maar ons advies is om rekening te houden met een paar extra dagen. Mocht uw medicatie onverhoopt op zijn of is er een andere reden, geeft u dit dan aan bij de opmerkingen. Wij nemen contact met u op en zoeken naar een oplossing. Even bellen kan natuurlijk ook.

Vakantieperiodes worden tijdig aangegeven, zodat u daar bij het bestellen van uw medicijnen rekening mee kunt houden. Wij informeren u wanneer het voor u klaarstaat.Apotheken hebben in toenemende mate last van slechte leverbaarheid van medicatie. Dit is een landelijk probleem en steeds meer moeten we rekening houden met langere levertijden. 

 

Medicatie bestellen en leveren op het laatste moment wordt daarom steeds moeilijker. 

Wellicht wilt u iets bijdragen. …door uw bestelling iets eerder door te geven. Onze voorkeur gaat dan naar tenminste 1 week voordat uw medicatie ‘op’ is.

Dit geeft ons wat meer tijd om naar eventuele alternatieven te zoeken.

 

 

We begrijpen dat het soms net iets anders uitkomt of vergeten is….geeft u dit dan telefonisch aan of plaats een opmerking bij uw boodschap.

 


Medicatie besteld na donderdag 30-12 15 uur staat weer voor u klaar op dinsdag 11-1


Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten. 

U kunt de informatie op deze website gebruiken:

  • om gezond te blijven;
  • om klachten zelf aan te pakken;
  • als u zich afvraagt wanneer u naar de huisarts moet gaan;
  • als u zich wilt voorbereiden op een gesprek met uw huisarts;
  • als u de uitleg en adviezen nog eens na wilt lezen na een bezoek aan uw huisarts;
  • als u op zoek bent naar meer informatie over een onderwerp.

Huisartsen gebruiken Thuisarts.nl als ondersteuning bij hun voorlichting aan patiënten voor, tijdens en na het consult.  Klik op de volgende link: www.thuisarts.nl