HUISARTS & APOTHEEK LANGEZWAAG


BESTELFORMULIER HERHAALMEDICATIE


Via deze website kunt u 24 uur per dag uw herhaalmedicatie bestellen. Nadat u de onderstaande velden heeft ingevuld en verstuurd ontvangt u direct een bevestiging op uw scherm. Mocht dit niet het geval zijn dan zijn er nog velden met ontbrekende gegevens. Let erop dat u bij het toevoegen/veranderen van gegevens nogmaals de getoonde beveiligingscode onderaan de pagina dient in te vullen. Het verzenden van uw gegevens vindt altijd plaats over een beveiligde verbinding.

Let op! wijzigingen in levertijden en afhaaltijden.

Houdt u rekening met een levertijd van tenminste 4 werkdagen. Door allerlei logistieke wijzigingen in preferentiebeleid blijken veel medicijnen niet op tijd leverbaar te zijn. Ons advies: Bestel Tijdig.

We zijn genoodzaakt een 'oude regel' weer in te voeren/handhaven en doen een beroep op uw medewerking. Afhaaltijden voor medicatie alleen tussen 15 -17uur. 

Waarom bij voorkeur tussen 15-17 uur ophalen? dit heeft te maken met de de drukte & werkzaamheden tijdens de spreekuren. Zo ook Corona heeft ons geleerd dat we 'druk verkeer' in de praktijk graag vermijden, vandaar de spreiding. Ook hier gelden uitzonderingen en begrijpen dat het niet altijd lukt op de gezette tijden.

NB: is uw medicatie op of met spoed nodig? dan is er altijd een oplossing te vinden. Neemt u dan rechtstreeks met ons contact op via telefoon of per EMAIL.

Vakantieperiodes worden tijdig aangegeven, zodat u daar bij het bestellen van uw medicijnen rekening mee kunt houden. Wij informeren u wanneer het voor u klaarstaat.


Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten. 

U kunt de informatie op deze website gebruiken:

  • om gezond te blijven;
  • om klachten zelf aan te pakken;
  • als u zich afvraagt wanneer u naar de huisarts moet gaan;
  • als u zich wilt voorbereiden op een gesprek met uw huisarts;
  • als u de uitleg en adviezen nog eens na wilt lezen na een bezoek aan uw huisarts;
  • als u op zoek bent naar meer informatie over een onderwerp.

Huisartsen gebruiken Thuisarts.nl als ondersteuning bij hun voorlichting aan patiënten voor, tijdens en na het consult.  Klik op de volgende link: www.thuisarts.nl