HUISARTS & APOTHEEK LANGEZWAAG


BESTELFORMULIER HERHAALMEDICATIE


Via deze website kunt u 24 uur per dag uw herhaalmedicatie bestellen. Nadat u de onderstaande velden heeft ingevuld en verstuurd ontvangt u daarvan een bevestiging op uw scherm. Mocht dit niet het geval zijn dan zijn er nog velden met ontbrekende gegevens. Let erop dat u bij het toevoegen/veranderen van gegevens nogmaals de getoonde beveiligingscode onderaan de pagina dient in te vullen. Het verzenden van uw gegevens vindt altijd plaats over een beveiligde verbinding.

Via het onderstaande formulier kunt u medicatie aanvragen. In de meeste gevallen geldt dit voor de medicatie die (nog) niet in de herhaalservice is opgenomen. Dit geldt voor medicatie waarvan het niet wenselijk is (dit heeft u zelf aangegeven) of niet kan (denk b.v. aan zo nodig medicatie). Voor de gebruikelijke herhaalmedicatie in de herhaalservice wordt u tijdig geïnformeerd wanneer deze weer voor u klaar staat.

Medicatie via onderstaand formulier bestellen betekent op dit moment een iets langere verwerkingstijd. Bestelde medicatie op werkdagen voor 15uur staat 2 werkdagen later voor u klaar. Dus maandag besteld: woensdag afhalen of vrijdag (of in weekend) besteld: dinsdag ophalen. Mocht uw medicatie onverhoopt op zijn of is er een andere reden, geeft u dit dan aan bij de opmerkingen. Wij nemen contact met u op en zoeken naar een oplossing. 

Vakantieperiodes worden tijdig aangegeven, zodat u daar bij het bestellen van uw medicijnen rekening mee kunt houden. Wij informeren u wanneer het voor u klaarstaat.NB: bestellen van medicatie kan tot donderdag 10/7 om 12uur                 (ivm vakantiesluiting)

de daarna aangevraagde medicatie wordt op maandag 5/8 in behandeling genomen


Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten. 

U kunt de informatie op deze website gebruiken:

  • om gezond te blijven;
  • om klachten zelf aan te pakken;
  • als u zich afvraagt wanneer u naar de huisarts moet gaan;
  • als u zich wilt voorbereiden op een gesprek met uw huisarts;
  • als u de uitleg en adviezen nog eens na wilt lezen na een bezoek aan uw huisarts;
  • als u op zoek bent naar meer informatie over een onderwerp.

Huisartsen gebruiken Thuisarts.nl als ondersteuning bij hun voorlichting aan patiënten voor, tijdens en na het consult.  Klik op de volgende link: www.thuisarts.nl