HUISARTS & APOTHEEK LANGEZWAAG


BESTELFORMULIER HERHAALMEDICATIE


Via deze website kunt u 24 uur per dag uw herhaalmedicatie bestellen. Nadat u de onderstaande velden heeft ingevuld en verstuurd ontvangt u daarvan een bevestiging op uw scherm. Mocht dit niet het geval zijn dan zijn er nog velden met ontbrekende gegevens. Let erop dat u bij het toevoegen/veranderen van gegevens nogmaals de getoonde beveiligingscode onderaan de pagina dient in te vullen. Het verzenden van uw gegevens vindt altijd plaats over een beveiligde verbinding.

Medicatie bestellen heeft op dit moment een iets langere verwerkingstijd.  Dit heeft te maken met logistieke aanpassingen bij groothandels ivm de grote medicijntekorten op dit moment. Bestelde medicatie op werkdagen voor 15uur staat in de regel op 2 werkdagen later voor u klaar. Dus maandag besteld: woensdag afhalen of vrijdag (of in weekend) besteld: dinsdag ophalen. Mocht uw medicatie onverhoopt op zijn of is er een andere reden, geeft u dit dan aan bij de opmerkingen. Wij nemen contact met u op en zoeken naar een oplossing. Even bellen kan natuurlijk ook.

Vakantieperiodes worden tijdig aangegeven, zodat u daar bij het bestellen van uw medicijnen rekening mee kunt houden. Wij informeren u wanneer het voor u klaarstaat.


Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten. 

U kunt de informatie op deze website gebruiken:

  • om gezond te blijven;
  • om klachten zelf aan te pakken;
  • als u zich afvraagt wanneer u naar de huisarts moet gaan;
  • als u zich wilt voorbereiden op een gesprek met uw huisarts;
  • als u de uitleg en adviezen nog eens na wilt lezen na een bezoek aan uw huisarts;
  • als u op zoek bent naar meer informatie over een onderwerp.

Huisartsen gebruiken Thuisarts.nl als ondersteuning bij hun voorlichting aan patiënten voor, tijdens en na het consult.  Klik op de volgende link: www.thuisarts.nl